TR | EN
2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI
2.09.2024

 

2024-2025 ÖĞRETİM YILI KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

 

Kayıtlar 3-4-5-6 Eylül 2024 tarihlerinde Esogü Kongre ve Kültür Merkezi binasında  SAAT 09:00-16:30 arasında aşağıdaki belgeler ile birlikte yüz yüze gerçekleştirilecektir.  

 

YATAY GEÇİŞ İŞLEMLERİNDE ÖĞRETİM KURUMU DEĞİŞİKLİĞİ E- DEVLET ÜZERİNDEN BİLDİRİLDİĞİ TAKDİRDE KYK ‘YA DİLEKÇE YAZMA VE BELGE GÖNDERİLMESİNE GEREK YOKTUR.

 

KESİN KAYITTA İSTENECEK BELGELER:

(BAŞVURU EVRAKLARININ ASILLARI)

  1. Transkript’in aslı (Türkçe-İngilizce) ya da e-devlet üzerinden alınan transkript (öğrencinin ayrılacağı bölümden aldığı dersleri, kredileri, notları, başarı ortalamasını gösterir belge), ( fotokopisi kabul edilmeyecektir.) (4 üzerinden en az 3.00 olması)
  2. Öğrenimi süresince disiplin cezası almadığına dair belge 
  3. ÖSYS Yerleştirme belgesi,
  4. Zorunlu Yabancı Dil hazırlık sınıfı olan programlara başvuracak öğrencilerin 19-21 Ağustos 2024 tarihlerinde yapılacak olan Hazırlık Muafiyet Sınavlarında yeterli puan alarak başarılı olması veya “Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Dil Öğretim ve Sınav Yönergesi”nde belirtilen hazırlık muafiyet koşullarını taşıdığını gösterir belge,
  5. Ders içerikleri (https://ects.ogu.edu.tr/ adresi üzerinden alınabilir. Ders içeriklerinin eksik olması halinde öğrencinin başvurusu değerlendirmeye alınacak fakat İntibak işlemleri yapılamayacaktır. Sorumluluk öğrenciye aittir.)
  6. İkinci öğretimden birinci öğretime başvuran öğrencilerden %10 belgesi

 

Kurum İçi Yatay Geçiş Kayıt Tarihleri  3-4-5-6 Eylül 2024